Mijn naam is Manon Visser en ik woon sinds 1,5 jaar in het mooie Ermelo. Ik ben geboren in Nunspeet en heb altijd al veel interesse in theater gehad.

Zo heb ik tijdens mijn middelbare schooltijd theater lessen gevolgd en ook twee uitvoeringen gehad. Wanneer ik iemand anders speel, ben ik ook echt eventjes in een andere wereld. Dat maakt voor mij theater zo ontzettend gaaf.

In mijn dagelijks leven werk ik in de kinderopvang en draag ik zorg voor baby’s van 0-2 jaar. Onwijs divers en ook hier kan ik mijn creativiteit kwijt. Door middel van knutselen, drama, muziek en dans. Elke dag is voor mij een feestje. Philip ken ik van het werk en hij sprak mij aan. Van het èèn kwam het ander en zo ben ik bij theatergroep Spiegel terechtgekomen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad en ben blij dat ik in zo’n fijne groep ontvangen ben!

Ik zal dit jubileumjaar de rol van Jane vervullen en ik begin haar steeds beter te kennen. Hoe zij in het leven staat, lijkt niet echt op mijn leven. Dat maakt het spelen voor mij extra leuk en uitdagend!

Voor nu rest mij nog te zeggen dat ik hoop dat ik nog lang mag genieten van deze fijne groep theater vrienden en een hoop moois voor u mag maken!

Groetjes Manon

Spiegel-speellijst:

  • 2024 De Lieve Waarheid: Madeleine van der Minne
  • 2023 Speelgoedstuk: Playmobil ridder
  • 2022 De zus van Sint: Nina Nozie
  • 2022 Bedkwartet: Jane
  • 2022 De koning verveelt zich: lakei & dokter