Willem Theatergroepspiegel.nl

Dag, ik ben Willem de Rijk en ik heb naast passies voor koken en reizen een voorliefde voor toneel. Als kind vond ik optreden en sketches maken altijd enorm leuk en een heerlijke uitlaatklep. Tijdens mijn studententijd speelde ik bij de toneelgroep van de HvU, en heb dit weer opgepakt nadat ik in Ermelo ben gaan wonen. Ik ben blij dat ik bij Spiegel ben gaan spelen omdat het een gezellige club mensen is van allerlei leeftijden en achtergronden.

Bij Spiegel spelen we verschillende soort stukken, soms wat zwaarder en dan weer meer komedie. Door samen te repeteren en te oefenen leren we elkaar steeds beter kennen, wat ik erg leuk vind. Wat ik het meest fijn vind aan Spiegel is de relaxte sfeer.

Spiegel-speellijst :

 • 2024 Mijn Slappe Komedie: Ben
 • 2019 De Grens: Joachim Lichtbeeld
 • 2018 Muizenissen, Rozengeur & Marsepein: Joris
 • 2017 De keizer verveelt zich: De keizer
 • 2017 Nu Even Niet: Joris
 • 2016 Muizenissen & Maneschijn: Joris
 • 2016 Plaza Suite: Roy Hubley
 • 2015 Muizenissen & Marsepein: Joris
 • 2015 Theatergroep Spiegel speelt Pirandello / Cece: Cesare Vivoli (Cece)
 • 2014 De Spooktrein: Teddie Deakin
 • 2012 De Muizenval: Mr. Paravacini
 • 2010 Speelgoedstuk: Speelgoed soldaatje